Presentatie ‘De kleine jongen en de rivier’

Op 17 en 18 september werd De kleine jongen en de rivier gepresenteerd in Liempde en Tilburg. De kleine jongen en de rivier is deel 1 van Het wolfsbit, de romancyclus die uit zeven delen zal gaan bestaan en de komende vier jaren wordt uitgegevenDit deel 1 werd eerder uitgegeven, in 1994, maar de nieuwe druk is uitgebreid met 16 nieuwe verhalen en een novelle. Tegelijk met De kleine jongen en de rivier werd het introductieboek Het wolfsbit, romancyclus in zeven delen, gepresenteerd. In dit boek wordt de volledige, te verschijnen romancyclus beschreven.

De presentatie bestond uit een uitvoerig interview met de auteur, een korte voordracht uit het boek, de mogelijkheid tot het stellen van vragen door het publiek en de overhandiging van enkele exemplaren. Na de presentatie konden beide boeken worden aangeschaft.

Gerard Monté maakte foto’s tijdens de presentatie en maakte daar een diashow van. Die is te bekijken door de volgende link aan te klikken: https://youtu.be/y6gbjJ4Nm4M.

Beide boeken, De kleine jongen en de rivier en het introductieboek Het wolfsbit, romancyclus in zeven delen zijn te koop bij Uitgeverij Aspekt te Soesterberg, de boekhandel, bol.com of bij de auteur (met handtekening als u dat wenst).