Dichter/schrijver Jasper Mikkers presenteert zijn nieuwste werk. De toegang is gratis

Op 17 en 18 september wordt deel 1 van de romancyclus Het wolfsbit gepresenteerd. Daarmee gaat de volledige verschijning van de cyclus van start. Dit deel 1, getiteld De kleine jongen en de rivier, werd eerder uitgegeven in 1994, maar de nieuwe druk is uitgebreid met 16 nieuwe verhalen en een novelle. Tegelijk met De kleine jongen en de rivier wordt het boek Het wolfsbit, romancyclus in zeven delen, gepresenteerd. In dit boek wordt de volledige, te verschijnen romancyclus beschreven.

De presentatie zal bestaan uit een uitvoerig interview met de auteur, een korte voordracht uit het boek, de mogelijkheid tot het stellen van vragen door het publiek en de overhandiging van enkele exemplaren. Na de presentatie kunnen beide boeken worden aangeschaft.

Datum: 

17 september. Tijd 15.00 uur. Locatie: De Serenade, Oude Dijk 117, Liempde. De entree is gratis. 

18 september. Tijd: 15.00 uur. Locatie: Paradox, Telegraafstraat 62, Tilburg. De entree is gratis.