Op zondag 11 maart gaat de documentaire Dichter tegen de tijd in première, een film over persoon en werk van Jasper Mikkers, gemaakt door Annelotte Verhaagen. De vertoning vindt plaats in de Nwe Vorst, Willem II straat 49 te Tilburg, om 16.00 uur. Toegangskaarten kunnen besteld worden via de site van de Nwe Vorst. De prijs bedraagt 7,50 euro.

De première gaat samen met de presentatie van een nieuwe, bibliofiel uitgegeven dichtbundel, getiteld Nachtleven. Deze bundel telt 22 sonnetten van Jasper Mikkers en 10 aquarellen van Daisy Karthaus. De uitgever is Brandon Pers.

Dichter tegen de tijd is later dit jaar te zien bij Omroep Brabant.

Meer informatie over de film vindt u op de website van het festival Tilt: Tilt – Literair Festival.

Mocht de première uitverkocht raken, dan zal er bij voldoende belangstelling ’s avonds een tweede vertoning zijn. Toegangskaarten daarvoor kunnen in dat geval besteld worden via de site van de Nwe Vorst of telefonisch via 013 532 85 20 (theaterkassa). Via dat nummer kunt u ook informatie krijgen.