Op 15 juni schreef ik het gedicht De Nacht, op een laken dat was opgehangen aan een muur van de deels overdekte gang naar nachtclub De Nacht, ook wel de Tietenbar genoemd, aan de Korte Heuvel in Tilburg. Dit gebeurde in het kader van De Kunstmuur, een maandelijks terugkerende openlucht expositie van op lokatie vervaardigde kunstwerken. Het beschilderde gedicht werd later tentoongesteld in een expositieraam van makelaardij Hans van Berkel, Koestraat 91 te Tilburg. En het werd verkocht.

Momenteel hangen er nieuwe werken in de expositieruimte van makelaardij Van Berkel. Het gaat om vier olieverf portretten die gemaakt zijn door Daisy Karthaus, en een beschilderd gedicht op laken van mij, getiteld Tekenen. Het meest opmerkelijke portret is waarschijnlijk dat van kunstenaar Joop Verhagen. Twee keer is mijn hoofd afgebeeld.

Al deze werken zijn te koop. Wie meer informatie wil ontvangen of een van de werken wil kopen, kan contact opnemen met Daisy Karthaus (06 21400790) of met mij (Jasper Mikkers 06 54707683).